Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese
Congreso
Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Ámbito
Internacional
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Campo-Deaño, L.
Ciudad
Porto (Portugal)
Effect of Chemical Composition on the Thermal Profiles of Afuega l Pitu Cheese (PDO)
Congreso
Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Ámbito
Internacional
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Ciudad
Porto (Portugal)
EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS QUE TIENEN LUGAR EN LA FRACCIÓN LÍPIDICA DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Ciudad
León (España)
EFFECT OF THE USE OF AUTOCHTHONOUS STARTER CULTURES ON THE COLOUR CHANGES THAT TAKE PLACE THROUGHOUT THE DRYINGRIPENING PROCESS OF GALICIAN CHORIZO SAUSAGE
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Ciudad
Lviv (Ucrania)
EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS MICROBIOLÓGICOS QUE TIENE LUGAR DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Ciudad
León (España)
Effects of processing techniques and storage on oxidative stability of different oils in a canned eel
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Ciudad
Lviv (Ucrania)
Quality characteristics of beef sausage containing dates during ripening
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Franco, Inmaculada
Sihem LATRACH
Lucia Gómez-Límia
S. Martínez
Ciudad
Lviv (Ucrania)
Amino acids content of European Eel Skin (Anguilla Anguilla) in relation to size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Ciudad
París (Francia)
Changes in Amino Acids Content in Muscle of European Eel (Anguilla anguilla) in Relation to Body Size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Ciudad
París (Francia)
COLOR CHANGES IN DIFFERENT OILS USED IN A CANNED EEL
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Ciudad
Lviv (Ucrania)
Biorrefinería de algas rojas empleando tecnologías innovadoras para la extracción de biomoléculas para usos alimentarios, cosméticos y terapéuticos
Organismo financiador
E - CENTRAL DO ESTADO
Fecha de inicio
01/01/2019
Strategies for obtaining healthier foods
Editorial
Nova Scence Publishers, Inc.
País
España
ISBN
9781536121599
Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish CheeseAfuega'l Pitu cheese (PDO)
Autores
Piñeiro-Lago, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
L. Campo Deaño
Libro
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Página inicial
54
Página final
58
Dairy By-Products as Source of High Added Value Compounds. Conventional and Innovative Extraction Methods. En: Green Extraction and Valorization of By-Products from Food Processing
Autores
Echegaray, Noemi
Carballo, J.
Centeno, J. A.
Libro
Green Extraction and Valorization of By-Products from Food Processing
NANOCOSMETICS Fundamentals, Applications and Toxicity
Página inicial
127
Página final
140
Effect of chemical composition on the thermal profiles of Afuega'l Pitu cheese (PDO)
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Libro
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Página inicial
49
Página final
53
Microstructure, rheology, and composition of a Spanish cheese
Autores
Lorena Piñeiro Lago
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Campo-Deaño, L.
Libro
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Página inicial
54
Página final
58
Efecto do procesado e do aceite de cobertura sobre unha conserva de peixe espada
Autor
Noemi Cobas García
Directores
María Inmaculada Franco Matilla; Sidonia Martínez Suárez
Calificación
sobresaliente cum laude
Uso de Altas Presións e Ultrasons como medida correctora da pastosidade en Xamón curado
Autor
Cristina Pérez Santaescolástica
Directores
Francisco Javier Carballo García; José Manuel Lorenzo Rodríguez; Laura Purriños Pérez
Calificación
sobresaliente cum laude
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Equorum
Entidad
REDE (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Fecha de solicitud
20/11/2013
Fecha de concesión
30/11/2015
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Saprophyticus
Entidad
Universidade de Vigo (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Fecha de solicitud
20/11/2013
Fecha de concesión
30/11/2015
CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES
Organismo financiador
HIJOS DE RIVERA S.A.U
Fecha de inicio
01/14/2021
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
Organismo financiador
AGUA DE RODAS SL
Fecha de inicio
09/20/2019
ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA
Organismo financiador
ORBALLO INNOVACIONES FORESTALES S.L.
Fecha de inicio
01/01/2019
ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.
Organismo financiador
ADEGA CONDES DE ALBAREI
Fecha de inicio
11/01/2007
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NO SECTOR DE PASTELERÍAS E DOCES DE GALICIA
Organismo financiador
FEDERACIÓN DE ALIMENTACIÓN, BEBIDAS Y TABACOS DE GALICIA
Fecha de inicio
03/26/1999
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NOS SECTORES DE BEBIDAS E INDUSTRIAIS CÁRNICAS
Organismo financiador
UGT FEDERACIÓN ESTATAL DE TRABALLADORES DA ENSINANZA
Fecha de inicio
10/01/1999
DETECCIÓN DE NECESIDADES DE FORMACIÓN NO SECTOR CÁRNICO EN GALICIA E XORNADAS DE DIFUSIÓN E INTERCAMBIO DE EXPERIENCIAS (ANEXO 1)
Organismo financiador
UGT GALICIA
Fecha de inicio
12/01/1997
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA, FÍSICO-QUÍMICA E FÍSICA DE PASTA DE PEIXE OBTIDA A PARTIR DE SARDINELLA AURITA
Organismo financiador
LARRETA DE SABARIS S.L.
Fecha de inicio
01/09/2017
PARÁMETROS DE CALIDADE DO LIMÓN ECOLÓXICO CULTIVADO NA PARROQUIA DE PINZAS
Organismo financiador
OSCAR ALVAREZ RAMOS
Fecha de inicio
05/08/2017
FUNGITECHONCO: DESENVOLVEMENTO INDUSTRIAL DO CULTIVO DE ESPECIES DE FUNGOS MEDICINAIS PARA A OBTENCIÓN DE NOVOS COMPOSTOS CON ACTIVIDADE ANTICANCERÍXENA APLICABLES EN PRODUTOS ORIENTADOS Á PREVENCIÓN E TRATAMENTO DO CÁNCER GÁSTRICO E COLORRECTAL