EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS MICROBIOLÓGICOS QUE TIENE LUGAR DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
León (España)
EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS QUE TIENEN LUGAR EN LA FRACCIÓN LÍPIDICA DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
León (España)
EFFECT OF THE USE OF AUTOCHTHONOUS STARTER CULTURES ON THE COLOUR CHANGES THAT TAKE PLACE THROUGHOUT THE DRYINGRIPENING PROCESS OF GALICIAN CHORIZO SAUSAGE
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
Lviv (Ucrania)
Vitamin Content of Swordfish (Xhiphias gladius) Affected by Salting and Frying
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lorena Piñeiro Lago
Cobas, N
Lucia Gómez-Límia
S. Martínez
Franco, Inmaculada
Cidade
París (Francia)
Amino acids content of European Eel Skin (Anguilla Anguilla) in relation to size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Cidade
París (Francia)
Changes in Amino Acids Content in Muscle of European Eel (Anguilla anguilla) in Relation to Body Size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Cidade
París (Francia)
COLOR CHANGES IN DIFFERENT OILS USED IN A CANNED EEL
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Cidade
Lviv (Ucrania)
Effects of processing techniques and storage on oxidative stability of different oils in a canned eel
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Cidade
Lviv (Ucrania)
Quality characteristics of beef sausage containing dates during ripening
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Franco, Inmaculada
Sihem LATRACH
Lucia Gómez-Límia
S. Martínez
Cidade
Lviv (Ucrania)
Desenvolvemento de sistemas particulados baseados no emprego de extractos naturais e augas termais
Organismo financiador
V - UNIVERSIDADE DE VIGO
Data de inicio
23/02/2021
Sausages: Nutrition, safety, processing and quality improvement.
Editorial
MDPI
País
España
ISBN
9783036513638
Physicochemical, Sensory and Nutritional Properties of Foods Affected by Processing and Storage
Editorial
MDPI
Cidade
Basel, (Suiza)
ISBN
9783036527321
Bioactive Molecules with Healthy Features to Food and Non-food Applications
Editorial
MDPI
País
España
ISBN
9783036514987
Chapter 7. Conventional purification and isolation
Autores
Lorenzo Bertin
Dario Frascari
HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
ELENA FALQUE LOPEZ
Moure, A.
Beatriz Diaz Reinoso
Francisco Amador Riera Rodríguez
Silvia Álvarez Blanco
Libro
Food Waste Recovery. Processing Technologies, Industrial Techniques, and Applications
Páxina inicial
129
Páxina final
153
Vídeos creados por los estudiantes como recurso didáctico para aprender en el laboratorio de Análisis instrumental
Autores
ELENA FALQUE LOPEZ
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
Libro
EDUNOVATIC 2021
Páxina inicial
328
Páxina final
333
Avance desde la cata on-line hasta las determinaciones analíticas: innovando en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Autores
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
ELENA FALQUE LOPEZ
Libro
EDUNOVATIC 2021
Páxina inicial
597
Páxina final
601
Estudo do efecto da inclusión de subprodutos da industria agroalimentaria galega na alimentación porcina sobre a productividade, a calidade da carne e a viabilidade económica e medioambiental
Autor
Inmaculada González Torres
Directores
Francisco Javier Carballo García; José Manuel Lorenzo Rodríguez
Cualificación
sobresainte cum laude
Caracterización da anguía europea e desenvolvemento dunha conserva: efecto do procesamento e do líquido de cobertura
Autor
Lucía Gómez Limia
Directores
Sidonia Martínez Suárez
Cualificación
sobresainte cum laude
Estudo dos parámetros termo-reolóxicos e bioquímicos do queixo Afuega'l Pitu DOP.
Autor
Lorena Piñeiro Lago
Directores
María Inmaculada Franco Matilla; Clara Asunción Tovar Rodríguez
Cualificación
sobresainte cum laude
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Equorum
Entidade
REDE (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Data de solicitude
20/11/2013
Data de concesión
30/11/2015
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Saprophyticus
Entidade
Universidade de Vigo (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Data de solicitude
20/11/2013
Data de concesión
30/11/2015
MELLORA DO PROCESO DE ELABORACIÓN DUNHA GALLETA DE PEIXE DOCE E A SÚA CARACTERIZACIÓN E ADAPTACIÓN DA MELLOR PALATABILIDADE AO VALOR NUTRICIONAL
Organismo financiador
AIRES VIRGEN EXTRA S.L.U.
Data de inicio
25/04/2022
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PRODUTOS A BASE DE CASTAÑA
Organismo financiador
CASA QUIROGA HORTOFRUTICOLA S.A UNIPERSONAL
Data de inicio
01/09/2021
VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS
Organismo financiador
ORGANIZACIÓN DE PALANGREROS GUARDESES
Data de inicio
01/07/2021
CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES
Organismo financiador
HIJOS DE RIVERA S.A.U
Data de inicio
14/01/2021
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
Organismo financiador
AGUA DE RODAS SL
Data de inicio
20/09/2019
ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA
Organismo financiador
ORBALLO INNOVACIONES FORESTALES S.L.
Data de inicio
01/01/2019
ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.
Organismo financiador
ADEGA CONDES DE ALBAREI
Data de inicio
01/11/2007
DETECCIÓN DE NECESIDADES DE FORMACIÓN NO SECTOR CÁRNICO EN GALICIA E XORNADAS DE DIFUSIÓN E INTERCAMBIO DE EXPERIENCIAS (ANEXO 1)
Organismo financiador
UGT GALICIA
Data de inicio
01/12/1997
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NO SECTOR DE PASTELERÍAS E DOCES DE GALICIA
Organismo financiador
FEDERACIÓN DE ALIMENTACIÓN, BEBIDAS Y TABACOS DE GALICIA
Data de inicio
26/03/1999
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NOS SECTORES DE BEBIDAS E INDUSTRIAIS CÁRNICAS
Organismo financiador
UGT FEDERACIÓN ESTATAL DE TRABALLADORES DA ENSINANZA