Effect of Chemical Composition on the Thermal Profiles of Afuega l Pitu Cheese (PDO)
Congreso
Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Ámbito
Internacional
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Cidade
Porto (Portugal)
Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese
Congreso
Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Ámbito
Internacional
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Campo-Deaño, L.
Cidade
Porto (Portugal)
EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS MICROBIOLÓGICOS QUE TIENE LUGAR DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
León (España)
EFECTO DEL EMPLEO DE CULTIVOS INICIADORES AUTÓCTONOS SOBRE LOS CAMBIOS QUE TIENEN LUGAR EN LA FRACCIÓN LÍPIDICA DURANTE LA MADURACIÓN DEL CHORIZO GALLEGO
Congreso
II Congreso CYTA junior, 15 mayo 2019, León, España
Ámbito
Nacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
León (España)
EFFECT OF THE USE OF AUTOCHTHONOUS STARTER CULTURES ON THE COLOUR CHANGES THAT TAKE PLACE THROUGHOUT THE DRYINGRIPENING PROCESS OF GALICIAN CHORIZO SAUSAGE
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Miriam Rodríguez
Carballo, J.
Cidade
Lviv (Ucrania)
Vitamin Content of Swordfish (Xhiphias gladius) Affected by Salting and Frying
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lorena Piñeiro Lago
Cobas, N
Lucia Gómez-Límia
S. Martínez
Franco, Inmaculada
Cidade
París (Francia)
Amino acids content of European Eel Skin (Anguilla Anguilla) in relation to size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Cidade
París (Francia)
Changes in Amino Acids Content in Muscle of European Eel (Anguilla anguilla) in Relation to Body Size
Congreso
ICFPSMS 2019 : 21st International Conference on Food Product Safety and Management System
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Tania Blanco
S. Martínez
Cidade
París (Francia)
COLOR CHANGES IN DIFFERENT OILS USED IN A CANNED EEL
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Cidade
Lviv (Ucrania)
Effects of processing techniques and storage on oxidative stability of different oils in a canned eel
Congreso
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS
Ámbito
Internacional
Autores
Lucia Gómez-Límia
Franco, Inmaculada
Hiar
S. Martínez
Cidade
Lviv (Ucrania)
Biorrefinería de algas rojas empleando tecnologías innovadoras para la extracción de biomoléculas para usos alimentarios, cosméticos y terapéuticos
Organismo financiador
E - CENTRAL DO ESTADO
Data de inicio
01/01/2019
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Editorial
Springer
País
España
ISBN
9783030277000
Microstructure, rheology, and composition of a Spanish cheese
Autores
Lorena Piñeiro Lago
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Campo-Deaño, L.
Libro
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Páxina inicial
54
Páxina final
58
Effect of chemical composition on the thermal profiles of Afuega'l Pitu cheese (PDO)
Autores
Piñeiro, L.
Franco, Inmaculada
Clara A. Tovar
Libro
Proceedings of the Iberian Meeting on Rheology (IBEREO 2019)
Páxina inicial
49
Páxina final
53
Uso de Altas Presións e Ultrasons como medida correctora da pastosidade en Xamón curado
Autor
Cristina Pérez Santaescolástica
Directores
Francisco Javier Carballo García; José Manuel Lorenzo Rodríguez; Laura Purriños Pérez
Cualificación
sobresainte cum laude
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Equorum
Entidade
REDE (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Data de solicitude
20/11/2013
Data de concesión
30/11/2015
Cultivo iniciador para elaboración de productos cárnicos procesados que comprende Lactobacilus Sakei y Staphylococus Saprophyticus
Entidade
Universidade de Vigo (UVIGO)
Autores
Francisco Javier Carballo García, Maía Inmaculada Franco Matilla
Sonia Fonseca Balvís
Data de solicitude
20/11/2013
Data de concesión
30/11/2015
CARACTERIZACIÓN DE COMPOSTOS ANTIOXIDANTES
Organismo financiador
HIJOS DE RIVERA S.A.U
Data de inicio
01/14/2021
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
Organismo financiador
AGUA DE RODAS SL
Data de inicio
09/20/2019
ESTUDO DA ADSORCIÓN DE OURO EN CULTIVOS DA ESPECIE CAMELLIA SINENSIS PARA LOGRAR PRODUTOS DIFERENCIADOS DENTRO DAS INDUSTRIAS ALIMENTARIAS E COSMÉTICA
Organismo financiador
ORBALLO INNOVACIONES FORESTALES S.L.
Data de inicio
01/01/2019
ESTUDO DA MICROBIOTA MALOLÁCTICA DO VAL DO SALNÉS (D.O. RIAS BAIXAS). OPTIMIZACIÓN DO PROCESO E MELLORA DA CALIDADE DOS VIÑOS.
Organismo financiador
ADEGA CONDES DE ALBAREI
Data de inicio
11/01/2007
DETECCIÓN DE NECESIDADES DE FORMACIÓN NO SECTOR CÁRNICO EN GALICIA E XORNADAS DE DIFUSIÓN E INTERCAMBIO DE EXPERIENCIAS (ANEXO 1)
Organismo financiador
UGT GALICIA
Data de inicio
12/01/1997
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NO SECTOR DE PASTELERÍAS E DOCES DE GALICIA
Organismo financiador
FEDERACIÓN DE ALIMENTACIÓN, BEBIDAS Y TABACOS DE GALICIA
Data de inicio
03/26/1999
ESTUDIO DE EVOLUCIÓN DO SISTEMA PRODUCTIVO E A SÚA INCIDENCIA NAS COMPETENCIAS PROFESIONAIS E NOS ITINERARIOS FORMATIVOS NOS SECTORES DE BEBIDAS E INDUSTRIAIS CÁRNICAS
Organismo financiador
UGT FEDERACIÓN ESTATAL DE TRABALLADORES DA ENSINANZA
Data de inicio
10/01/1999
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA, FÍSICO-QUÍMICA E FÍSICA DE PASTA DE PEIXE OBTIDA A PARTIR DE SARDINELLA AURITA
Organismo financiador
LARRETA DE SABARIS S.L.
Data de inicio
01/09/2017
PARÁMETROS DE CALIDADE DO LIMÓN ECOLÓXICO CULTIVADO NA PARROQUIA DE PINZAS
Organismo financiador
OSCAR ALVAREZ RAMOS
Data de inicio
05/08/2017
FUNGITECHONCO: DESENVOLVEMENTO INDUSTRIAL DO CULTIVO DE ESPECIES DE FUNGOS MEDICINAIS PARA A OBTENCIÓN DE NOVOS COMPOSTOS CON ACTIVIDADE ANTICANCERÍXENA APLICABLES EN PRODUTOS ORIENTADOS Á PREVENCIÓN E TRATAMENTO DO CÁNCER GÁSTRICO E COLORRECTAL