Laboratorio de Termofísica
Membros de grupo
Resultados de investigación
Artigos de revista
Comunicación
Proxectos
Capítulos de libro
Tese
Patentes
Contratos
Liquid-liquid criticality in TIP4P/2005 and three-state models of water
Autores
CLAUDIO CERDEIRIÑA ALVAREZ
Diego González Salgado
JACOBO ANTONIO TRONCOSO CASARES
Revista
JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B Vol. 127 (páxinas 3902 a 3910)
Effect of vacuum packaging on the biochemical, viscoelastic, and sensory properties of a Spanish cheese during chilled storage
Autores
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
Bargiela, Verónica
CLARA ASUNCION TOVAR RODRIGUEZ
Revista
FOODS Vol. 12 (páxinas 1381 a 1381)
Effect of high pressure processing on the rheological properties of 5% glucomannan gels at several pHs
Congreso
IBEREO 2017: Fundamental and Applied Rehology
Ámbito
Internacional
Autores
Clara A. Tovar
A. J. Borderías
Beatriz Herranz
Cidade
Valencia (España)
Experimentos, simulación y teoría de la autoorganización en sistemas biológicos
Organismo financiador
E - CENTRAL DO ESTADO
Data de inicio
01/09/2021
Energetic effects in hydrogen-bonded ñiquids and solutions
Autores
Cerdeiriña, Claudio A.
Zemánková, K.
Costas, M.
Libro
Enthalpy and internal energy. Liquids, solutions and vapours.
Páxina inicial
159
Páxina final
178
Excess enthalpies for binary systems containing ionic liquids
Autores
Troncoso, Jacobo
Libro
Enthalpy and internal energy. Liquids, solutions and vapours.
Páxina inicial
505
Páxina final
520
Rheology of Honey
Autores
Clara A. Tovar
Rodríguez-Flores M. Shantal
Escuredo, O.
Seijo, M.C.
Libro
Advances in Rheology Research
Páxina inicial
175
Páxina final
192
Estudo dos parámetros termo-reolóxicos e bioquímicos do queixo Afuega'l Pitu DOP.
Autor
Lorena Piñeiro Lago
Directores
María Inmaculada Franco Matilla; Clara Asunción Tovar Rodríguez
Cualificación
sobresainte cum laude
Dispositivo para la medida de corriente crítica en anillos superconductores utilizando una fuente de continua como control
Autores
González Jorge, Higinio
Domarco Álvarez, Gerardo
Peleteiro Salgado, José
Troncoso Casares, Jacobo
Quelle Vidal, iria
Liñares González, Beatriz
Carballo González, Enrique
Romaní Martínez, Luis Fernando
Data de solicitude
01/01/2004
Data de concesión
01/01/2009
VALORIZACIÓN DO TIBURÓN (PRIONACE GLAUCA) A TRAVÉS DA OBTENCIÓN DE NOVOS PRODUTOS E COMOPOSTOS
Organismo financiador
ORGANIZACIÓN DE PALANGREROS GUARDESES
Data de inicio
01/07/2021
MEDIDA DE PROPIEDADES FÍSICAS PARA CARAMELIZA-LA PASTA DE SURIMI E MAILOS SEUS PRODUCTOS DERIVADOS
Organismo financiador
PESCANOVA CHAPELA, S.A.
Data de inicio
01/05/2003